• 1402/12/18 - 11:32
  • - تعداد بازدید: 331
  • - تعداد بازدیدکننده: 312
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • https://resv.hums.ac.ir/ZzA9

جلسه تودیع و بزرگداشت مرحله بازنشستگی افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی برگزار شد

حاضرین در جلسه: دکتر ولی علی‌پور (معاون تحقیقات وفناوری)، دکتر حسام علیزاده (مدیر توسعه و ارزیابی معاون تحقیقات)، دکتر الهام بوشهری (سرپرست اطلاع رسانی معاونت تحقیقات)، خاطره زرکش (سرپرست مرکز رشد) و جمعی از کارکنان و کتابداران دانشگاه

جلسه تودیع و بزرگداشت مرحله بازنشستگی افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در تاریخ 16 اسفند در سالن جلسات معاونت تحقیقات برگزار گردید.

شرح جلسه: 
جلسه تودیع و بزرگداشت مرحله بازنشستگی افسانه کاظمی رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در تاریخ 1402/12/16 در سالن جلسات معاونت تحقیقات در فضایی صمیمی و گرم برگزار شد. معاون تحقیقات ضمن خیرمقدم به حاضرین، به ایراد سخنرانی پرداخت. دکتر علی پور در سخنان خود از زحمات و تلاش‌های افسانه کاظمی در طول دوران تصدی به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تقدیر و تشکر نمود. وی اضافه کرد؛ جنس ارتباطی او با مجموعه کتابخانه‌ از جنس وفاداری بی حد و مرز است که در جهت ارتقا دانشگاه و کتابخانه‌ها مثمر ثمر بوده و ستودنیست.
در ادامه، دکتر بوشهری از او به عنوان فردی با تجربه، باوجدان و نظم کاری بالا یاد کرد. ضمن قدردانی از زحماتش از پروراندن همکارانی همچون خود که ادامه دار این مسیر هستند، تشکر نمود. 
سپس افسانه کاظمی به ایراد سخنرانی پرداخت. در سخنان خود به بیان خاطرات و تجربیات در طول دوران خدمت در کتابخانه مرکزی دانشگاه پرداخت و از همکاری و همراهی همه همکاران تشکر و قدردانی نمودند.
در پایان جلسه، از افسانه کاظمی با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل به عمل آمد. همچنین از حاضرین در جلسه نیز پذیرایی شد.
استقبال بسیار خوب از این جلسه نشان از جایگاه و اهمیت کتابخانه در دانشگاه علوم پزشکی دارد.
در این جلسه، بسیاری از کارکنان و کتابداران به نوبه خود از زحمات و تلاش‌های خانم کاظمی تقدیر و تشکر نمودند.
با امید به اینکه کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی در دوره جدید نیز به رسالت خود در زمینه ارائه خدمات به اساتید و دانشجویان به نحو احسن ادامه دهد.
 
  • گروه خبری : اخبار مهم,آخرین اخبار
  • کد خبر : 10921
مریم سارانی
خبرنگار

مریم سارانی

تصاویر