- 1403/05/16 - 08:43
- زمان مطالعه : 1 دقیقه
- https://resv.hums.ac.ir/ZWya
همکاری دانشگاه و صنایع برای مبارزه و کنترل پشه آئدس
جلسه آموزشی پیشگیری و کنترل پشه آئدس و بیماری تب دانگ ویژه مسئولین HSE و بهداشت حرفه ای شاغل در صنایع استان هرمزگان برگزار شد.
با هدف ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی صنایع استان ، در زمینه بهسازی و کنترل پشه آئدس، کارگاه آموزشی یک روزه آمادگی درمقابل خطرات پشه آئدس بامحوریت بهسازی و کنترل به همت واحد ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.
در این کارگاه دکتر ولی علیپور، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به جایگاه واحد HSE صنایع بعنوان بازوان پر توان بخش سلامت در صنایع اشاره و به تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه و صنعت در راستای حفظ و ارتقا سلامت شاغلین جامعه به ویژه در بخش صنعت تاکید نمودند.
در ادامه دکتر تاجور، مدیر توسعه فناوری سلامت، ضمن ارائه زمینه های مشترک فعالیت دانشگاه و صنایع، بر اهمیت انتقال دانش و تجربیات دانشگاه به بخش خصوصی تأکید نمودند.
دکتر پودات، عضو هیئت علمی گروه حشرهشناسی دانشکده بهداشت، و مهندس عیدی مدیرگروه واحد سلامت و کار معاونت بهداشتی استان نیز در این کارگاه به ارائه مطالب تخصصی در خصوص زیستشناسی پشه آئدس، بیماریهای منتقله، ماهیت بیماری تب دنگی، راههای انتقال، علائم بیماری، میزان حساسیت موضوع و شایعه ها و حقایق موجود در ارتباط با این بیماری، روشهای پیشگیری وکنترل و بهسازی و روشهای کنترل آن پرداختند.
در پایان این کارگاه، شرکتکنندگان ضمن بیان تجارب عملی خود در بخش صنعت، سوالات خود را در این زمینه مطرح نمودند.
نظر دهید